Πωλήσεις Οχημάτων

Τα αυτοκίνητα του VAG Group δεν είναι τυχαία επιλογή της εταιρείας μας που προσφέρουμε. Εκτός από την φινέτσα, την αξιοπιστία, την επίδοση που προσφέρει ο όμιλος VAG έχει κερδίσει και την εμπιστοσύνη μας, και αυτήν μεταφέρουμε σε σας. Μια σχέση που εξακολουθεί να παραμένει σταθερή και μετά την απόκτηση του αυτοκινήτου.

Καινούρια Αυτοκίνητα

UsedΗ νέα τεχνολογία στα οχήματα ακούει στο όνομα VAG. Νέοι κινητήρες TSI, TDI οικονομικοί, χαμηλής κατανάλωσης, υψηλής επίδοσης - οικολογικοί. Ασφαλέστατη οδηγική συμπεριφόρα με τα νέα συστήματα SRS, ASR, ESP, Brake Assist και ABS εμποδίζουν την απώλεια ελέγχου σε κρίσιμες οδηγικές καταστάσεις. Άνεση με απόλυτο έλεγχο. Εργονομική σχεδίαση.

Ιδιαίτηρη βαρύτητα έχει δώσει η εταιρεία και στα επαγγελματικά οχήματα. Ο επαγγελματίας μπορεί να βρεί μια μεγάλη γκάμα από οχήματα. Καλύπτουμε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων.

Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα

NewΤα μεταχειρισμένα οχήματα που προσφέρουμε επιλέχτηκαν ποιοτικά και πέρασαν τεχνικό έλεγχο από το έμπειρο συνεργείο μας. Υπάρχουν αυτοκίνητα εκτός από VAG Group και άλλων κατασκευαστών. Θα βρείτε σε εμάς τον τύπο του αυτοκινήτου που σας ταιριάζει σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Μια ματιά από τον χώρο μας θα σας πείσει.